Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/97/

Неви Трейд ЕООД

Сухо строителство

Адрес : София , София 1574, Кв.Слатина ул.Кривина № 33
Лице за контакти : Юрий Шерденов
Телефон  Телефони : 0877716500 / 0886828781 / 0899722212 / 0896789055
 

Фирма "Неви Трейд" ЕООД предлага В и К услуги, подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове, изграждане на канализационни мрежи и отоплителни системи. Частични и цялостни ремонти на ниски цени. Безплатен оглед. Денонощно. Подмяна на вертикални щрангове: - Демонтаж на старите тръби, топла-студена вода и циркулация. - Монтаж на нови полипропиленови тръби и кранове до водомерите. - Почистване на отпадъците и старите тръби. - Цена за труд и материали за един щранг – 140-160 лева за всеки апартамент. - За един щранг, се подразбира, комплект от три тръби – студена-топла вода и циркулационна. Подмяна на хоризонтални щрангове: - Демонтаж на старите тръби. - Монтаж на нови по??ипропиленови, като за топлата вода и циркулацията, се монтират тръби STABI с алуминиева вложка и за студената вода PN-16. - Монтиране на сферични кранове.

 
Информацията за Неви Трейд ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.