Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/961/

Нова Лайтинг Системс ЕООД

Други

Адрес : София , бул. Евлоги и Христо Георгиеви 8
Лице за контакти : Валентина Тончева
Телефон  Телефон : 028658578
http://nls-bg.com  
 

НоваЛайтингСистемс ЕООД е с основна дейност търговия на едро и дребно, дистрибуция, внос и монтаж на осветителн?? техника, осветителни тела и електро оборудване. Разработваме проекти за осветителни и електро-инсталации в сътрудничество с проектанти и специалисти по електроинсталиране и осветление, осъществяваме пълен инженеринг в областта на уличното осветление, промишленото осветление, битово осветление – проектиране, доставка, монтаж, изграждане и подръжка на системи за всички типове осветителна техника Разполагаме с квалифициран персонал, складова площ, и търговски обект в град София . Гарантираме бързи доставки и складови наличности. Тук ще намерите продуктовият ни каталог, включващ голямо разнообразие от осветителни тела за улично осветление, парково осветление, промишлено осветление, битово осветление, ел.консумативи и електро материали.

 
Информацията за Нова Лайтинг Системс ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.