Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/923/

„Светлана 99″

Други

Адрес : София , ж.к. Надежда 3, ул. Христо Силянов 158
Лице за контакти : Светла Тенева
Телефон  Телефон : 02 4410802
http://www.svetlana99.com  
 

Фирма "Светлана 99" ЕООД е създадена през 1993 година от малък, но сплотен колектив, с богат опит и солидна професионална квалификац??я Основните ни акценти са ремонтно–възстановителни дейности чрез заваряване, наваряване, механична обработка и всички необходими допълнителни процедури за получаване на готовото изделие от нашите Уважаеми клиенти. Тези от Вас ползващи нашите услуги , а и тези които само са чу??али за тях знаят ,че ние винаги се стремим да доставяме максимално високо качество на изключително разумна цена.
Част от услугите, които предлагаме са:
• Аргоно - дъгово заваряване и наваряване на черни и цветни метали.
• Ръчно електродъгово заваряване и наварява??е.
• Газо - кислородно заваряване.
• МИГ/МАГ заваряване и наваряване.
• Спояване на всички видове метали.

„Светлана 99” ЕООД е лидер в заваряването на; глави, блокове, картери, водни и маслени помпи, водни и маслени радиатори, климатици, лагерни тела, ремъчни шайби, карбуратори, генерации, самолетни детайли, чукове, преси, цистерни, ремаркета, влекачи, тръбопроводи, хидравлични рейки, цилиндри, бутала, зъбни колела, бъркалки, кофи на багери, каросерии и падащи бордове, резервоари, цветна дефектоскопия за откриване на пукнатини и др.

* Фирмата използва материалите на "Castolin Eutectic"- Швейцария.

 

 
Информацията за „Светлана 99″ е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.