Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/89/

Вулкан 2002 ООД

Климатици

Адрес : Варна , ул.Д-р А.Железкова 12
Лице за контакти : Янчо Бостанджиев
Телефон  Телефони : 0888892911 / 0898461918
 факс :  052301311 
http://v-clima.com   
 

Вулкан 2002 ООД е професионална фирма за продажба, доставка и монтаж на климатици и климатична техника. Предлагаме на нашите клиенти безплатен оглед, безплатна консултация и безплатна доставка за Варна, а вече и в София. Работим със всички модели климатици/ сплит, мултисплит, касетъчни, канални, колонни, VRF/ на най-добрите японски фирми за климатици - Daikin / Дайкин /, Fujitsu General / Фуджицу Дженерал/, Mitsubishi / Мицубиши/, Panasonic / Панасоник/ Toshiba / Тошиба /, Sharp / Шарп/ Благодарение на дългогодишния ни опит гарантираме конкурентни цени на климатиците и перфектен монтаж, /разгледайте галерия с монтажи на климатици / безпроблемен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички закупени и монтирани от нас климатици.

 
Информацията за Вулкан 2002 ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.