Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/889/

Лазер Стил

Мебели

Адрес : София , кв. Бенковски, ул. Оралица 32
Лице за контакти : Лазер Стил
Телефон  Телефон : 0882449991
http://www.laserstyle.com  
 

Laser Style е първия български производител на солариуми и колариуми с марката Active Sun. Всички модели, соларни апарати, които Laser Style произвежда пр??тежават Сертификат за безопасност съгласно действащи Европейки директиви. Сертифицирани са като безопасни продукти и маркирани с европейската маркировка СЕ. Политиката на фирмата е изцяло ориентирана към нуждите и изискванията на клиентите. Успешно управляваме целия процес ??? производство, проектиране, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на солариумите.
Laser Style предлага на своите клиенти услугата лазерно рязане на черна ламарина, неръждаема ламарина, плексиглас и МДФ. Изработка на детайли за машини, съоръжения, реклама, декоративни елементи. Производство на метални кутии, електрически табла, метални конзоли и оборудване на магазини, универсални метални стойки за закачане на LCD, LED и Plasma телевизори за стената.

 

 
Информацията за Лазер Стил е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.