Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/823/

Интериорно Студио MOOD дизайн

Строителни услуги

Адрес : София , бул. Симеоновско Шосе 36
Лице за контакти : Стоян Шантанов
Телефон  Телефон : 0899325581
http://moodinterior.com  
 

Интериорно Студио MOOD design

MOOD е студио за интериорен дизайн и цялостна реализация на жилищни и обществени пространст??а.

Успехът ни се крепи на професионализъм, висок стандарт на работа и иновативна мисъл. Гордеем се с постигнатото доверие между нас и нашите клиенти, резултат от прецизност в изпълнението на всеки етап от проектирането и отговорния подход към всеки детайл от реализаци??та на нашите проекти.

Грижим се за всички аспекти на интериора, съчетавайки естетика и функционалност в осветлението, обзавеждането, подбора на форми, цветове и материали до постигането на уют, удобство и ефективност в заобикалящото ни пространство.

Добрият интериорен дизайн е много повече от красива визия, той директно засяга живота, чувствата и сетивата ни! Затова трябва да подхождаме отговорно и със сърце към него.

moodinterior.com

 

 
Информацията за Интериорно Студио MOOD дизайн е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.