Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/767/

Онлайн магазин за Сайдинг

Изолация

Адрес : София , ул.Будапеща 68
Лице за контакти : Еленко
Телефон  Телефон : 0888901133
http://www.sajding.eu  
 

Сайдингът е нов, свеж, ефикасен начин за външно облицоване на сгради. Сайдинг фасадата придава красив, модерен, неповторим, изтънчен вид на вашата къща, офис или магазин, независимо от възрастта на сградата. Разгледайте галерията със снимки за да се уверите сами
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.192042757507888.44347.191824170863080

Преимуществата на Сайдинга, при правилен монтаж, са трайност, топлоизолация, хидроизолация, шумоизолация, неподдържа горенето, нетоксичност, висока устойчивост на химични влияния и механични повреди. Сайдинг облицовката не ръждясва, не се деформира при рязка смяна на температурите, не гние,не мухлясва, не избледнява и е изключително лесен за поддръжка - за измиването му е нужна само вода. Външният слой на сайдинг облицовката е специално избработен за висока устойчивост на атмосферните условия. Производителят дава 50 години гаранция, че няма да промени цвят или форма при правилен монтаж.

как се монтира вижте от тук: http://vbox7.com/play:8e0fe8bb55

 

 
Информацията за Онлайн магазин за Сайдинг е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.