Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/740/

Развъдчиците на Черношарената порода

Животновъдство

Адрес : Русе , ул.”Одрин”№5
Лице за контакти : Росен Христов
Телефон  Телефон : 0879 261 281
 

Сдружение с нестопанска цел Асоциация на развъдчиците на Черношарената порода в България (АРЧШПБ) със седалище град Рус?? извършва развъдно-подобрителна работа с крави и млади разплодни животни от Черношарената порода. Дейността на АРЧШПБ обхваща територията на страната, с представителства в 12 града – Русе, Разград, Силистра, Попово, Варна, Добрич, Велико Търново, Враца, Пазарджик, София, Стара Загора и Ямбол. Създаване и поддържане на развъдна книга на Черношарената порода; разработване и прилагане на селекционна програма с цел повишаване на генетичния потенциал на Черношарената порода; изготвяне и организиране изпълнението на индивидуални и групови случни планове, съобразно селекционната програма; Разработване на национални, регионални и индивидуални инвестиционни проекти в областта на животновъдството; Разработване на становища по проекти на закони и други нормативни актове, които имат отношение към развитието на животновъдството в България. Организиране на обучение за повишаване на квалификацията на своите членове; Организиране на регионални изложби, срещи, симпозиуми, семинари и други мероприятия за постиг??не на целите на асоциацията.

 
Информацията за Развъдчиците на Черношарената порода е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.