Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/735/

Тилком ООД

Склад на едро

Адрес : София , Гара Искър ул. Неделчо Бончев 1
Лице за контакти : Тилком
Телефон  Телефон : 029799760
http://www.tilcom-bg.com  
 

ТИЛКОМ ООД е снабдител за електроматериали, кабели и кабелна арматура повече от 10 години. Доставя продукти на Елкабел АД, Емка АД, Гамакабел, General Electric, Shneider Elektric, OEZ, ABB. Лицензиран дистрибутор на турската HES HACILAR ELEKTRIC и на френската NILED за кабелна арматура. Работи с оптични и медни информационни кабели, силови кабели, кабелни лавици и канали, кабели и проводници с каучукова изолация, изолирани шнурове, медни и проводници за въздушно окачване, както и пълна гама ел. апаратура. Наши клиенти са БТК, НЕК, Мини Марица Изток и много други. Складови пространства в гр. София с над 5000 номенклатурни типа. Товаро-разтоварване на място, машина за оразмеряване и пренавиване. При големи поръчки – предлагаме достав??а. Адрес и телефони: София, Гара Искър, ул. Неделчо Бончев 1, 02/ 979 97 60, www.tilcom-bg.com.

 
Информацията за Тилком ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.