Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/700/

ДИА – 33

Строителни услуги

Адрес : Варна , ул. Петко Стайнов 1, сграда ТПКИ Родина,ет. 3
Лице за контакти : Асен Радков
Телефон  Телефон : 0888677471
http://www.dia33.net  
 

„ДИА – 33” ООД осъществява изграждане, поддръжка и ремонт на В и К съоръжения. Нашият екип е изграден изцяло от висококвалифицирани работниц?? с опит и доказан професионализъм. Боравим с необходимата техника, проследяваме детайлно проектите, по които работим и държим да са перфектно изпълнени. Винаги се съобразяваме с предпочитанията и вижданията на клиентите. Услугите ни са на конкурентни и приемливи цени. Всяка офе??та се подготвя след щателен оглед на обекта и съдържа цена плюс отстъпка в зависимост от обема и сложността на задачата. Неизменно правило в организацията ни е изпълнението в срок на строително-монтажните работи с възможно най-високо качество – доказателство за това са нашите предадени обекти по цялото черноморие. За връзка с нас: гр.Варна, ул.Петко Стайнов 1, моб.тел.: 0888 677 471, www.dia33.net

 
Информацията за ДИА – 33 е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.