Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/id-535/

Инфрачервени радиатори-картини

Аксесоари за дома

Адрес : Сливен , бул.Банско шосе -8
Лице за контакти : Елица Нанева
Телефон  Телефон : 044622543
 факс :  044622385 
http://www.PestimEnergia.bg  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Картина, която топли! С нисък разход на електроенергия, здравословно отопление с инфрачервени вълни!Из??ерете сами каква да бъде вашата картина - любима семейна снимка, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство...Оригинално решение за отопление. Стилни и икономични, инфрачервените радиатори-картини не заемат място, а допълват интериора! Можете да изберете изо??ражението сами, да сложите семеен портрет, любима снимка или ние да Ви предложим варианти в зависимост от вкуса Ви!

Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционални??е отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред.

Гаранционен срок: 3 години

Всички продукти са

 
Информацията за Инфрачервени радиатори-картини е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.