Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/328/

Агроиндекс България

Торове и препарати

Адрес : Стара Загора , ул."Димитър Наумов" №37
Лице за контакти : Стоян Стоянов
Телефон  Телефони : 042 660 051 / 042 660 061 / 0884 199 002
 факс :  042 601 523 
http://www.torove.com/  
 

Агроиндекс представлява на българския пазар интересите на водещи компании в областта на храненето на растенията и производители на голям набор от: Биологично активни субстанции Аминокиселини Полипептиди Торове за листно и почвено приложение Ние се стремим да предложим на клиентите актуална и изчерпателна информация за научните постижения на изследователските сект??ри на нашите партньори Биоиберика и Ирхер с оглед постигане на високи и устойчиви добиви при отглежданите от тях култури, с което искаме да дадем на всеки български фермер европейско самочувствие. Клиентите ни са високообразовани, предприемчиви и интелигентни земеделски производители, които благодарение на нашите продукти през последните две години реализираха добиви, които до сега бяха недостижими. Агроиндекс разполага със специална техника, благодарение на която са възможни демонстрационни третирания в оранжерии и на полето. С тези си дем??нстрации, фирмата дава уникалния шанс - фермерите сами да се убедят на практика, в ползата от използването на определен продукт.

 
Информацията за Агроиндекс България е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.