Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/291/

АВЕ КОМЕРС

Счетоводна кантора

Адрес : Варна , ул."Дръзки" 13
Лице за контакти : Гинка Радева
Телефон  Телефон : 0886432833
 факс :  052630087 
http://www.otcheti-firmi.com  
 

„АВЕ КОМЕРС“ ЕООД от 1990 г предоставя административни услуги и консултации по регистрации, промени, пререгистрации, прекратяване и заличав??не на търговци и граждански дружества. Вече над 20 години обслужваме административно и консултираме хиляди търговски дружества и еднолични търговци. Много от утвърдените, включително и в национален мащаб Варненски фирми в различни области на икономиката, са започнали дейността си, получавайки начален старт чрез нас.

"АВЕ КОМЕРС" ЕООД работи в екип с утвърдени специалисти в областта на данъчното и счетоводно обслужване, както и с юристи с дългогодишен стаж, така че ще Ви помогнем да вземете правилното решение относно това какъв вид регистр??ция би Ви дала възможност за най-безпроблемна и изгодна за Вас работа, като се съобразим с огромния обем данъчни, осигурителни и юридически изисквания към Вашия бизнес.

От 2008 г "АВЕ КОМЕРС" ЕООД Ви съдейства в изпълнението на задълженията Ви по Закона за счетоводств??то за публикуване на годишните Ви финансови отчети /ГФО/, като Ви предоставя възможност да направите това в едно от най-олемите и популярни специализирани интернет издания.

 
Информацията за АВЕ КОМЕРС е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.