Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/245/

POWER PLATE Студио Релакс

Спортен клуб

Адрес : Стара Загора , ул. Света Троица 84
Лице за контакти : Илиева
Телефон  Телефон : 0878988974
http://www.powerplatestz.com  
 

Най-иновативният и високоефективен фитнес и медицински уред от високо качество притежаващ знака MDD /отличие за качество на мед. апаратура в света /
POWER PLATE® представлява триизмерно вибрираща платформа, работеща на принципа на ускорението, чрез която се стимулират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването на тези контракции в различни посоки - точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.Уредите POWER PLATE® са много повече от обикновени апарати за упражнения и рехабилитация. Използват се както за превантивни, така и за терапевтични мерки.
Те са лесни за употреба, спестяващи време и подходящи за всички хора независимо от възраст или физичко състояние Открийте силата на вибрацията за по-добро здраве, атлетично тяло и по-добър живот.
Ползите от уредите POWER PLATE®
Стимулира кръвообращението;
Увеличава мускулната сила и гъвкавост;
Усъвършенства формата на тялото и мускулатурата;
Намалява мастната тъкан;
Намалява целулита;
Помага за предотвратяване на остеопорозата;
Подобрява координацията;
Увеличава виталността на организма;

 
Информацията за POWER PLATE Студио Релакс е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.