Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/210/

ДИМИГРИ ООД

Автомивка

Адрес : Варна , БУЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ 35
Лице за контакти : ГАЛИН ГРИГОРОВ
Телефон  Телефон : 0894302498
http://www.speedcarwash.eu/  
 

Автомивка Спийд е собственост на "Димигри"ООД, стартирала дейност на 25 декември 2009. Автомивката разполага със седем клетки, оборудвани ?? висок клас машини и прибори, позволяващи бързо обслужване на клиенти. За пълното задоволяване на желанията на потребителите ние предлагаме широка гама автокозметични услуги, извършвани от специализиран персонал. За удобството на клиента по време на престоя си, Автокозмети??ен център Спийд притежава заведение Спийд Кафе. Концепция Нашата цел е да задоволим широк кръг от потребители, предлагайки пълна гама почистващи услуги за автомобили. Удоволствието да разполагаме с висококвалифициран персонал, висококачествени препарати и почистваща техника, ни задължава да бъдем сред най-добрите на пазара. А местонахождението на автомивката е още по един плюс за нас и за клиента. Мисия: Ние добре разбираме трудностите на бизнеса да планира и отделя време за поддръжка на служебни и лични автомобили. За това АВТОМИВКА СПИЙ?? работи всеки ден по 12 часа без почивка. За по-голямо улеснение Автокозметичен ценстър Спийд предлага на клиентите си възможност за резервиране на час.

 
Информацията за ДИМИГРИ ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.