Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/208/

артвижън

Рекламна агенция

Адрес : София , ул.Г.Пеячевич 6
Лице за контакти : ивайло димов
Телефон  Телефон : 0899160113
http://www.artvision-bg.com/  
 

„Артвижън" - е водеща агенция в областта на рекламата. Още от самото си създаване тя бързо заема своето място на пазара, като постепенно разширява дейността си.
Днес ние можем да Ви предложим както изработка на единични рекламни материали, така и комплексни рекламни решения и цялостно рекламно обслужване .Вътрешен дизайн ,цялостни интериорни решения.
Агенцията развива пропорциониално всички свои отдели, като всеки един от тях е приоритетен. Фирмата разполага със собствени производствени бази и печатница, което позволява да контролираме цялостния процес на изработка - от създаване на идейния проект до крайния вид на рекламните материали.
За качеството на работа и професионалното отношение към Вас гарантира екипът ни от млади специалисти - дизайнери, художници, фотографи, които могат и ще направят Вашите желания и идеи реални рекламни продукти.

 
Информацията за артвижън е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.