Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/id-2054/

"Риъл Адванс" ООД

Туроператор

Адрес : София , Студентски град, ул. Христо Вакарелски 11, ателие
Лице за контакти : Росица Георгиева
Телефон  Телефон : +359 894488551
http://www.realadvance.bg  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Риъл Адванс" ООД работи и се развива изцяло в сферата на туризма. Тя е партньор в проектите на водещи инвеститори по Българското Черноморие.

От 2017 година започва дейност и в София, като се насочва основно в управление на апартаменти и отдаването им под наем на туристи с кратък престой.

Своите клиенти и партньори "Риъл Адванс" ООД обедини в РеХолидей Клуб, в който всички участници се радват на привилегията да пътуват по света на символични цени. Идеята за "Ваканции без граници" беше създадена от "Риъл Икспириънс" ООД и доразвита от "Риъл Адванс" ООД - партньори в реализацията на проекта.

"Риъл Адванс" ООД се специализира в организиране на бизнес мероприятия, тематични турове с цел участия във фестивали и конференции или ваканции от типа "обмяна на опит".

 
Информацията за "Риъл Адванс" ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.