Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/2028/

NiRa-Group

Дограма

Адрес : Варна , ул. Овчо поле 7
Лице за контакти : Николай Стефанов
Телефон  Телефон : 0877750157
 


Малко INFO за Нас

Здравейте,Ние сме фирма NiRa-Group BG занимаваща се с доставка и монтаж наPVC,AL,дървена дограма , парапети от алуминий и стъкло.Предлагаме на Вашето внимание разнообразни иновативни решения ,вписващи се в уюта и красотата на Вашият дом и офис.
Имаме и богата гама интериорни,входни врати с екстравагантни предложения.
За слънчевите дни през летният сезон,можем да Ви скрием зад сянка от богата гама щори-вътрешни AL хоризонтални,вертикални(венециански),както и AL външни ролетни.Всичките тези изделия се предлагат с богата цветова гама.
За всеки клиент консултацията е индивидуална,защото е нужно подбор на компоненти, спрямо неговите изисквания,подходящ профил, стъклопакет и обкове?? механизъм.Стремейки се да бъдем в крак със съвременните изисквания за призводство на дограма от профили, повишаващи енергийна ефективност на сгради , без вредни компоненти в тях -ние искаме да Ви запознаем с асортимента, който предлагаме.
Прозорци и врати произведени от българските профили VIVA PLAST се отличава с високи топлоизолационни и хидроизолационни качества.Предлагат се 4,5 и 7 камерни профили-богата цветова гама ,задоволяващи всеки вкус.
В стремежът си да предлагаме висок клас дограма ,Ние се доверихме на немското качество-REHAU,KBE и KOMMERLING. KBE и KOMMERLING предлагат небходимите системи за производство по английски стандарт/отваряне навън/.Към тях се прибавя и обков SECURYSTYLE произведен в Обединеното Кралство.
Алуминиевите системи които предлагаме са на водещи

 

 
Информацията за NiRa-Group е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.