Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/2014/

Рамер Груп

Склад на едро

Адрес : Варна , ул. "Тролейна" 6
Лице за контакти : Дарин Денев
Телефон  Телефон : 0888803800
http://www.rambg.eu  
 

Рамер Груп ЕООД е на пазара от 1991г. От тогава до сега преминава през 2 промени на името в регистрацията <> ЕТ Швайк Експрес 7 <> Швайк Експрес ЕООД <> Рамер Груп ЕООД.

През 2004г. регистрира дъщерна компания „Furtunuri Group“ в Румъния. В момента и двете фирми извършват идентична дейност.

През 2001г. започва продажбата на маркучи и накрайници. Постепенно увеличава асортимента си и днес може да отговори на всяка нужда от маркуч, без значение за какви нужди ще се използва и от какъв материал трябва да бъде направен. Предлагат се и накрайници за хидравлични и индустриални маркучи. На сайта www.dexyflex.eu се виждат още хидравлични кранове, бързи връзки, тръбна арматура, предпазни ръкави, скоби, агромаркуч?? с накрайници, манометри, хидравлика и пневматика.

„Dexyflex“ е запазена марка, собственост на Рамер Груп.

През 2004г. в България и през 2006г. в Румъния започва продажбата и на изтривалки. Настилките се произвеждат в България.

„Stepmat“ е запазена марка, соб??твеност на Рамер Груп.

Продукти: маркучи, хидравлика, пневматика, скоби, накрайници, тръбна свързваща арматура, манометри, бързи връзки, кранове, предпазни ръкави, спирали, машини, изтривалки по поръчка, външни входни изтривалки, текстилни входни изтривалки, рамки за из??ривалки, ремонт на изтривалки, гумени настилки, диелектрични килимчета, диелектрични боти, диелектрични ръкавици, дезинфекционни вани, стълбищни ленти, стълбищни лайсни и др.

 
Информацията за Рамер Груп е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.