Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1758/

Агри Баланс

Торове и препарати

Адрес : Пловдив , ул. Белград 2
Лице за контакти : Агри Баланс
Телефон  Телефон : +359 88 98 98 554
http://agribalance.bg  
 

Основната дейност на фирмата ни е търговия с органични торове. Всички продукти, които предлагаме са одобрени за био земеделие по смисъла на регламент (ЕС) 889/2008.
Агри Баланс е изключителен дистрибутор на фирмите:
• XEDA ITALIA s.r.l. - производител на пълна гама от органични и органо-минерални торове за биологичното земеделие (прахообразни, течни и пелети).
• ILSA S.p.A. - лидер в производството и продажбата на специализирани органични, органо-минерални торове и стимулатори за биологичното земеделие, ILSA S.p.A. е водеща компания на италианския и европейския пазар.
Създадохме фирма Агри Баланс, защото вярваме, че селскостопанския сектор в България трябва да придобие първостепенно значе??ие и да играе основна роля за развитието на страната.
През последните няколко десетилетия използването на химически торове и препарати в българското земеделие се повиши многократно и все повече производители и малки фермери решиха да потърсят алтернатива на конвенционал??ото земеделие, с цел опазване на околната среда и получаване на чиста, безопасна и вкусна храна. Агри Баланс е тук да Ви помогне в това начинание и заедно с Вас да работим за по-чиста и зелена България!

 
Информацията за Агри Баланс е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.