Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1675/

„Офис масажи“

Козметичен център

Адрес : София , ул. Беловодски път 33
Лице за контакти : Габриела Стефанова
Телефон  Телефон : 0885689996
http://officemassage.bg  
 

Нашата мисия е да насърчава здравето и доброто настроение, намаляване на стреса на служителите на работното им място и повишаване на работос??особността им.

Основнната ни дейност е офис масаж удобен и достъпен, чрез провеждане на масажи директно на работното място или т.нар "Chair масаж" или масаж на масажен стол. Ние работим с компании за по-добра атмосфера и настроение в техните офиси.

Какво е офис масаж?
Това е кратък масаж, при който се работи през дрехите, без употреба на масла, с акцент върху най-податливите на напрежение и стрес области: гръб, тилна област, рамене и ръце. Продължителността му е 10-15 минути.

Защо да изберете нас?
 Защото всеки член на нашия екип обича и вярва в това, което прави! Професионален терапевт ще се погрижи Вие и Вашите служители да се насладите на един кратък масаж, ефективен отдих по време на работния ден и да откриете неговия вълшебен ефект - усмихната атмосфера, повишена производителност и здрав дух.
 Защото е лесно и достъпно. Във Вашия офис и с Вашия избор на време, място, честота и продължителност на масажа.
 Защото Вашите служители ще оценят вниманието Ви към тяхното здраве и емоционален тонус.

Всичко това е сигурна гаранция, че с течение на вр??мето ще се превърнем във ваш предпочитан партньор.

Имате въпроси или коментари относно услугата „офис масажи“, моля свържете се с нас на info@officemassage.bg. За повече информация посетете сайта ни www.officemassage.bg. Питайте. Няма въпрос, на който да не можем да Ви отговорим.

 
Информацията за „Офис масажи“ е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.