Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1652/

Джи Ай Акаунт

Счетоводна кантора

Адрес : Шумен , бул. "Славянски" 13
Лице за контакти : Мария Георгиева
Телефон  Телефон : 0899915330
http://www.giaccount.com  
 

ДЖИ АЙ АКАУНТ е компания, която предоставя професионални услуги в сферата на счетоводното обслужване, данъчни консултации и администрирането на личен състав и възнагражденията на своите клиенти. Мисията на Джи Ай Акаунт е да създаде спокойствие на клиентите си, като им помага да управляват своите финансово - счетоводни процеси с качествени услуги.

Нашият екип е с богат опит в счетоводството на производствени предприярия от секторите на хранително-вкусовата промишленост, леката и тежката промишленост, търговият с бързооборотни стоки и горива, строиотелни предприятия и фирми в сферата на услугите.

Именно този опит ни е научил, че всеки бизнес в съвременните икономически ус??овия има своята уникалност и ние се стремим в пълна степен да задоволим вашите специфични нужди в финансово-счетоводната му част и управлението на човешките ресурси и ТРЗ.

 
Информацията за Джи Ай Акаунт е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.