Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1635/

ДМ Акаунт

Счетоводна кантора

Адрес : София , Гр. София, ж.к. Левски В, бл. 4
Лице за контакти : Десислава Митова
Телефон  Телефон : 0898888880
https://dm-account.com/  
 

Счетоводна къща ДМ Акаунт ЕООД осигурява на клиентите си професионално счетоводно обслужване на достъпни цени, като с това спомага за пестене на разходи за счетоводен отдел във фирмите.
Управителят на ДМ Акаунт ЕООД, г-жа Митова е магистър по икономика с две специалности "Счетоводство и одитинг" и "Финансов мениджмънт". Започва кариерата си като стажат счетоводител, но постепенно благодарение на нейния труд, амбициозност, знания и отговорност заема позиции като Счетоводител, Главен счетоводител, Икономически директор, Вътрешен одитор, а към момента е едноличен собственик на ДМ Акаунт.
Дългогодишният опит в предлаганите счетоводни, данъчни, финансови услуги и консултации гарантира Вашата сигурност за компетентни и качествени услуги, които ще получите от екипа на ДМ Акаунт ЕООД.

 
Информацията за ДМ Акаунт е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.