Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1594/

АГРОДИД ООД

Агротехника, резервни части

Адрес : Пловдив , УЛ."ИВАН РАДОСЛАВОВ" №2
Лице за контакти : Илиян Димитров
Телефон  Телефон : 0896811252
http://agrodid.eu/  
 

“АГРОДИД” ООД започва своята дейност, като земеделски производител с малка градина на площ от 2 хектара. С течение на времето времето, натрупания през годините опит и наследения такъв, учвеличава насажденията си многократно, за да достигне днешните 19 хектара.

В момента разполагаме с образцова черешова градина от селектиран овощен посадъчен материал. Като продължаваме да се развиваме и да инвестираме време, средства, внимание и грижи за разрастването и подобряване на продукцията.

Дългогодишния опит в отглеждането и поддържането на образцовата ни градина ни сблъска с много трудности по пътя и ни показа, че без инвестиции в техника и иновации е невъзможно да произведем качествена продукция. Това ни подтикна да търсим разнообразие от машини за нашите специфични нужди, които в момента можем да предложим и на други колеги от нашия бранш.

 
Информацията за АГРОДИД ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.