Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1408/

Евро Консулт Петков

Други

Адрес : Бургас , Калофер 30
Лице за контакти : Павел Петков
Телефон  Телефон : 0894616236
http://www.consultpetkov.com  
 


Евро Консулт Петков ЕООД е българска консултантска компания, която е готова да помогне на нашите клиенти при подготовка, кандидатстване, управление и отчитане на проекти финансирани с европейски средства. Благодарение на нашия силно мотивиран и всеотдаен екип от професионалисти, ние сме способни да предложим бързи, достъпни и сигурни услуги, които да помогнат на нашите клиенти при подготовка, кандидатстване и управление на европейски проекти.
Нашата мисия - подпомагане на българските граждани в осъществяване на техните идеи чрез предоставяне на консултантски услуги базирани на отговорност, професионализъм, морал и почтеност.
Нашата визия - доверен и сигурен партньор ??а българските физически и юридически лица при реализиране на проекти.
Нашите принципи - в работата си, безусловно и неотклонно , се ръководим от принципи и ценности като отговорност, професионализъм, морал и почтеност.
Евро Консулт Петков ЕООД има удоволствието да Ви п??едложи:

  • онлайн курсове - https://www.consultpetkov.com/onlain-kursove
  • бизнес семинари -https://www.consultpetkov.com/seminari
  • консултантски услуги при кандидатстване, управление и отчитане на проекти по оперативни програми.
    Екипът ни от професионалисти ще Ви помогне максимално бързо и лесно да се ориентирате как да изберете правилната програма и мярка при кандидатстване по европейските програми.

  •  
    Информацията за Евро Консулт Петков е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
    Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.