Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/115/

Вираж Трейд

Агротехника, резервни части

Адрес : Пловдив , Пловдив, бул.България 4 ет.1 офис 7
Лице за контакти : Боян Киряков
Телефон  Телефон : 032 96 72 44
 факс :  032 94 66 70 
http://www.virazhtrade.com/  
 

Фирма ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД, основана през 2001 г., със седалище и адрес на управление гр. Пловдив. Специализирана е в търговията с електрически водни помпи на едро и дребно, табла и апаратура за управлението им, мембранни съдове, окомплектовка и арматура за хидрофорни инсталации. Нашата цел е да предложим на пазара продукти с високо качество, които да гарантират на нашите клиенти сигурност и безотказност при тяхната експлоатация, за което фирмата предлага комплексна услуга от доставката на съоръженията през монтажа, пуска и настройката до последващата им поддръжка. Наши партньори са само утвърдени и доказани доставчици в областта на: помпи за студена вода - PEDROLLO Италия ; COMEX Италия; помпи за топла вода и отопление - IMP PUMPS Словения; мембранни съдове и окомплектовка за топла и студена вода AQUASYSTEM Италия. автоматизация и управление -FOURGROUP Италия Пожарогасене и пожароизвестяване-FOURGROUP Италия Стремим се да предлагаме на клиентите ни пълната гама от продуктите на нашите партньори, като поддържаме големи количества на склад. Информация за всички стоки може да получите от служителите в централния ни офис, магазините, широката мрежа от дистрибутори или on-line склада ни в интернет, който е на разположение 24 часа в денонощието.. Нашите специалисти винаги са готови да предложат решение на вашите технически проблеми в областта на водоснабдяването, отводняването и канализацията. Високо качество на продукта, адекватни технически решения и надеждно партньорство са основните принципи на работа на ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД, с които печелим доверието на нашите клиенти.

 
Информацията за Вираж Трейд е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.