Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

https://firms.hotget.net/firm/1063/

МАКС 4ЕМ

Стройтелни материали

Адрес : Бусманци , ул.Беговица 29
Лице за контакти : Стоян Грънчаров
Телефон  Телефон : 0879046986
http://www.maks-4em.com/  
 

"Макс 4ЕМ" предлага цялостни решения за камини и отоплителни системи. Фирмата осигурява богат асортимент от различни модели облицовки за горивни камери - с плосък, кръгъл и призматичен екран, със странично или двойно отваряне, с едно, две или с три стъкла, камери с вградени вентилатори, както и с водни ризи.
"Макс 4ЕМ" поддържа складови наличности от тези продукти. Достъпни са за избор и покупка на потребителите по всяко време. Консултация и изчисляване на необходимата мощност на камината , радиаторите и необходимите елементи към тях.
"Макс 4ЕМ"предлага възможност за изработване на облицовка на камини по каталог.
ВСЕКИ МЕСЕЦ ПРОМОЦИЯ НА МОДЕЛИ КАМИНИ В "ПРОМОЦИЯ ЗА МЕСЕЦА" в сайта ни
http://maks-4em.com

Някои от продуктите които предлагаме:

Отоплителни уреди
Kамини
Kамини Прити - Prity
камини за вграждане
Аксесоари за камини
Облицовка на камини
Кюнци - кюнци за печки и кюнци за камини
Фурни за кюнец
Циркулаци??нни помпи

Тагове:
камини, прити, prity, камини прити, аксесоари за камина, kamini, облицовка на камини, облицовки за камини, фурна за кюнец, кюнци за печка, кюнци, циркулационни помпи, облицовка на камина, отоплителни уреди, отопление, отопление и климатизация, камини за вг??аждане, кюнци за камина, облицовка за камина.

 

 
Информацията за МАКС 4ЕМ е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.