Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-995/

ВК Конверт

Гаражно оборудване

Адрес : Перник , ул.Стара планина 101
Лице за контакти : Маргарита Александрова
Телефон  Телефон : 0895514648
http://www.vc-convert.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

За да бъдем истински специалисти, т.е. “хора, които знаят все повече за все по-малко неща”, ние сме ограничили своята дейност и научни изследвания най-вече към зарядни устройства за акумулаторни батерии.
- За стартерни батерии ние произвеждаме професионални устройства с реверсивен ток, обезпечаващи десулфатизация и бърз заряд без газоотделяне и презаряд.
- За стационарни батерии с мощност до 5кVA произвеждаме импулсни системи за непрекъснато захранване, а за мощности от 5кVA до 30 кVA – тиристорни системи с мрежов трансформатор. Системите могат да бъдат с или без процесорно управлени – разликата е в цената. Всички те съответстват на DIN 74173.
- Основен приоритет в нашите изследвания е заряда на тягови батерии (в това число и бърз заряд на батерии за електромобили). Като отчитаме спецификата на експлоатационния режим на карите и ежедневна необходимост от пълен заряд, обикновено от ниско клалифициран персонал, при теж??и условия на експлоатация, ние смятаме, че сме създали продукт, който удволетворява всички изисквания за оптимален заряд и удължаване живота на батериите.
30 годишният опит на нашите специалисти ни позволява да проектираме и произвеждаме и устройства по Ваши изисквания и заявки.

 

 
Информацията за ВК Конверт е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.