Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-895/

Строителство Сливен

Строителни услуги

Адрес : Сливен , Владислав Очков 16
Лице за контакти : Георгиев
Телефон  Телефон : 0988 958 499
http://stroitelstvo-sliven.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
 

Извършваме както цялостни така и частични ремонти на жилищни домове,офиси и магазини на територията на Сливен и региона. Повечето хора свързват ремонта с мръсотия, капризни майстори, бирени бутилки,… и хаос. Вие получавате услуги подсигурени от отговорно отношение към работата ни, сигурност в изпълнението им и достъпни цени. За вашето спокойствие предлагаме доставка на материали директно до обекта, и всичко, от което имате нужда, за да бъде завършен ремонтът на време и без главоболия. Ако се интересувате от строителство, строително-ремонтни (СРР) или довършителни работи, значи сте на правилното място, при правилните хора! Защото мисията на Строителство Сливен е да прави хората щастливи! Когато строим или ремонтираме даден обект – офис, жилище или вила, ние влагаме в работата си емоция и професионализъм. Емоция, защото когато правиш това, което обичаш, работата се превръща в удоволствие. Професионализъм – защото сме добри в това, коет?? правим! Защото за Вас работят не „майстори по всичко”, а хора професионалисти, всеки профилиран в своята област.

 
Информацията за Строителство Сливен е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.