Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-809/

Метбилд ЕООД

Online Магазин

Адрес : София , кв. Борово, ул. Природа 4А
Лице за контакти : Моника Илиева
Телефон  Телефон : 0889 17 13 13
 факс :  02 9551583 
http://metbuild.eu/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Уважаеми клиенти, Имаме удоволствието, да Ви представим нашият електронен магазин за метали, с който сме сигурни, че ще Ви улесним и ще спестим от це??ното Ви време, а най-вече ще получите качествено и компетентно обслужване. Постарали сме се, да предложим почти цялата гама от черни метали, които поддържаме на склад и по всяко едно време могат да бъдат доставени до желаното от Вас място. Вече не е нужно да губите време, като сега, с няколко кликвания получавате необходимите Ви продукти, доставени според Вашите изисквания за размери и вид. Ние гарантираме високо качество на продуктите, за което предлагаме и съответните сертификати. Също така предлагаме и транспорт за поръчаното от вас, като за поръчки над хиляда лева, транспорта в рамките на София е безплатен. Магазинът ни работи почти изцяло с продукти на металургична група „Сиденор“, чиито продукти отговарят на всички европейски стандарти за качество.

 
Информацията за Метбилд ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.