Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-492/

ГИВИС ООД

Други

Адрес : София , ул. Веселин Ханчев 11
Лице за контакти : Василев
Телефон  Телефони : 0888 743 374 / 359 888 307 507 / 02 92 77 235
http://givisbg.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

„ГИВИС” ООД е създадена през 2004г., като приемник на “Понго и Бенджи” ООД - водещ производител на консерви за домашни любимци. През 2007г построихме и ново предприятие - за производство на охладени и замразени пилешки разфасовки и полуфабрикати. Така навлязохме в пазара на пилешко месо и непрекъснато увеличаваме и разнообразяваме производството. Подходът ни е да печелим клиенти с доставки на прясно пилешко месо с български произход, високо качество и къси срокове на доставки. Изпълняваме индивидуални поръчки по заявка на клиента като грамиране, мариноване, овкусяване. За цените ???? ..... – уверете се сами. Логистичната ни мрежа гарантира продуктите да са винаги пресни и с о??лично качество до клиентите ни: магазини, дюнери, борси, пицарии и ресторанти като „Чепишев” „При кмета”, „Шератон хотел Балкан”, пицарии “Дон Вито”, “Мания” и всички други. И в отрасъла консерви за домашни любимци има с какво да се похвалим. Разполагаме с модерна фабрик?? в гр. София и произвеждаме над 20 вида консерви за кучета и котки. Освен храните, показани в сайта произвеждаме и специализираните марки ФФ четири лапи на ТВ Фантастико, на верига „Пикадили”, „Зооборса на колела” и други наши партньори. Независимо дали се касае за произ??одството на разфасовки от пилешко месо или за храните за кучета и котки, подхождаме еднакво отговорно както към качеството на продукцията, така и към коректността към парньорите с които работим.

 
Информацията за ГИВИС ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.