Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-442/

CARNIVAL KIDS

Детско облекло

Адрес : Варна , София Мол Сердика, The Mall, Мол Варна, Гранд Мол
Лице за контакти : Стела Кирякова
Телефон  Телефон : 0526558022
 факс :  0526558022 
http://www.carnivalkids.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Атрактивните магазини на веригата CARNIVAL KIDS ще ви срещнат с на??-новите модни тенденции в детските облекла и бебешки дрехи. Удобни, практични, елегантни и уникални, детските дрехи CARNIVAL KIDS даряват увереност, самочувствие и цветно настроение.
Нашата основна цел е да задоволим нуждите на българския потребител от висококачествени бебешки и детски дрешки и аксесоари. Заедно с това нашите цени са конкурентни и достъпни за всички. За нас от първостепенно значение са удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена. В нашите магазини ще намерите голямо разнообразие от дрехи и аксесоари за Вашите малки съкровища, с които те винаги ще бъдат модерни и атрактивни.
За по-голямо улесенение на нашите клиенти от 6 месеца разработихме и интернет магазин. Така всеки един клиент има възможност да направи поръчка от цялат?? страна – бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си.

 
Информацията за CARNIVAL KIDS е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.