Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-388/

Пламен Дочев ООД

Климатици

Адрес : Перник , Перник кв.Тв.Ливади бл.7 ап.1
Лице за контакти : Пламен Дочев
http://www.climaticipernik-bg.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Фирма „ПЛАМЕН ДОЧЕВ” ООД гр. Перник е специализирана в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията и хладилната техника. Дейността на фирмата обхваща проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталациите. В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага с добре обучени специалисти и предлага цялостни решения в следните области: • Професионални решения и доставка на климатици за офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения; • Изграждане на вентилационни системи; • Изработка на метални конструкции и обшивки; • Изграждане на хладилни камери и хладилни инсталации; • Изготвяне на договори съгласно изискванията на чл. 4 „а” и 4 „??” на ПМС № 224 (ДВ, бр. 96 от 2002 г.) и ПМС № 28 (ДВ, бр. 15 от 2007 г.) и Регламент (ЕО) № 842/2006 и Регламент (ЕО) № 1516/2007

 
Информацията за Пламен Дочев ООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.