Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-367/

Пестим енергия

Крепежни елементи

Адрес : Сливен , бул.Банско шосе-8
Лице за контакти : Елица Нанева
Телефон  Телефони : 044 622 543 / 044 622 385
 факс :  044 622 385 
http://pestimenergia.bg/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
 

ПЕСТИМ ЕНЕРГИЯ ООД е създадена, за да носочи вниманието към новите енергоефективни ОВК (отопление, вентилация, климатизация) съоръжения и ВЕИ (възобновими енергийни източници) технологии. Основната дейност на фирмата е предлагането на инженерингови услуги в областта ОВК. През 1993г. компанията - майка на ПЕСТИМ ЕНЕРГИЯ отваря в Сливен един от първите специализирани магазини за топлотехника в България. Оттогава до днес, нашите инженери са изготвили редица проекти и изпълнили много обекти в битовия, индустриалния и публичен сектор. Освен проектиране и доставка на ОВК съоръжения, ПЕСТИМ ЕНЕРГИЯ предлага обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, саниране на с??ради и сградни съоръжения, популяризиране и дистрибуция на системи за възобновими енергийни източници (ВЕИ). Фирмата е дистрибутор на водещи компании в сферата ОВК и ВЕИ, и осъществява търговия на едро и дребно с отоплителни, вентилационни, соларни и други съоръжения. Пестим енергия ООД също така предлага оферти за вентилационните системи на шведската фирма SWEGON. SWEGON предлага ново поколение вентилационни боксове с рекуператори с ротационни топлообменници (КПД до 85%!), които имат компактен размер и интелигентен вграден контрол. SWEGON произвежда разнообразие от вентилационни съоръжения, в това число вентилационни дифузори за равномерно разпределение на въздушния поток, с възможност за монтаж и демонтаж за секунди. Фирма Пестим енергия е регионален представител на JUB - словенски безвредни за здравето интериорни и фасадни б??и, декоративни мазилки, топлоизолация. Пестим енергия ООД е официален представител за България на сръбската компания TEHNOEXPORT – производител на висококачествени въздуховоди, PVC маркучи с различни приложения и гъвкави сифони.

 
Информацията за Пестим енергия е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.