Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-283/

Cormorano

Online Магазин

Адрес : Благоевград , ул. Иван Вазов 1
Лице за контакти : МИхаела
Телефон  Телефон : +359 878 757 400
http://cormorano-shop.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Cormorano - електронен магазин за детски и дамски дрехи. Директно от производителя.
Заповядайте при нас и се потопете в света на Cormorano!
Tук ще откриете уникални колекции от бебешки, детска, юношески дрехи с богато стилово разнообразие. Политика на магазина е голямо разнообразие от модели, но малко бройки, което гарантира тяхната идентичност.
Държим много на високото качество на материалите и изработка??а. Разгледайте нашият асортимент от красиви и оригинални по своя дизайн детски и бебешки дрехи, каквито е трудно да намерите в обикновените детски магазини. Всички бебешки и детски дрешки предлагани в нашия електронен магазин са произведени от нашата компания.
В колекцийте си използваме материали с естествен произход - памук, лен, вълна. Детските и бебешки дрехи освен, че са ни съобразени с последните модни тенденции, така и с изискванията за безопасност на бебето и детето.

 
Информацията за Cormorano е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.