Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/?load=firm&id=2218

Сомедина 7 ООД

Черни и цветни метали

Сомедина 7 ООД Адрес : София , гр.Нови Искър, ул. Чавдар войвода №56 ДО МОСТА НА РЕКА ИСКЪР
Лице за контакти : Даниела Стоянова
Липсва Скайп