Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1947/

Езикова школа Нов лидер

Курсове, школа

Адрес : София , бул. Дондуков 25, ет. I
Лице за контакти : Георги Венков
Телефон  Телефон : 0877 77 90 60
http://www.newleader.bg/index.html  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

 • Езикова школа НОВ ЛИДЕР предлага на своите клиенти разнообразие от графици, точна и пълна програма на протичане на курсовет??, ефективно обучение, квалифицирани и доказани преподаватели, а също и атрактивни цени! Богатият опит на нашите преподаватели и методисти ни помогна да изберем за нашите курсисти една от най-добрите системи на издателство Longman - SpeakOut, а за нашите деца ученици - Sky. Това са системи, в които са застъпени всички основни критерии за качествено езиково обучение, а именно – слушане с разбиране, четене, писане, комуникация, граматика и лексика.

  За най-малките ученици на школата сме подготвили полудневна занималня, която се предлага в сутрешен и следобеден вариант. Заниманията протичат с подготовка на домашната работа, допълнителни упражнения, рисуване и забавления. Занималнята е подходяща за ученици от 1 -4 клас.

  Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успе??ното му усвояване. Всички наши зали са снабдени с LCD екрани и DVD, които допринасят за интерактивни учебни часове и приятната атмосфера.

 •  

   
  Информацията за Езикова школа Нов лидер е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
  Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.