Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1920/

Букинг Араунд ЕООД

Туристическа агенция

Адрес : Варна , ул. Васил Друмев, бл.40, вх.Б
Лице за контакти : Атанас Богданов
Телефон  Телефон : +359 87 7633885
http://www.bookingaround.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

BookingAround.com е сайт за онлайн резервации. Той предлага на туристите избор на различни локации и средства за настаняване, с ??ъзможност за търсене по предпочитани критерии, сортиране и филтриране на резултатите.
На хотелиерите BookingAround.com предоставя място за безплатна регистрация и реклама на обектите им за настаняване с възможност за получаване на резервации за нощувки.

Защо BookingAround е за предпочитане пред други подобни сайтове:
1. Няма досадни или подвеждащи реклами на сайта. Всъщност, няма никакви реклами!
2. Няма натрапчиви съобщения и предупреждения, които да ви припират да резервирате сега и веднага, защото някой друг ви диша във врата в същия този момент и може да изкопчи намереното от вас изгодното предложение от ръцете ви!
3. Не е нужно да знаете точния период на вашия престой, за да разберете цените на хотела. Не е нужно да променяте непрекъснато периода и да „скачате“ от страница на страница или да я „презареждате“ непрекъснато, за да разберете какви други цени са налични. Всички цени на хотела са видими на едно място така, че да може лесно да ги сравните с цените на други хотели, но най-вече - да може лесно да изберете вашия период за почивка според бюджета, с който разполагате!
4. Сай??ът ни е напълно безплатен за гостите на хотелите. BookingAround не получава пари от вас за съставяне на резервация или за каквото и да е друго.
5. Други предимства, които няма място тук да изброим... Открийте ги сами на нашия сайт.

 
Информацията за Букинг Араунд ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.