Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1794/

Студио Мейт Фотография

Други

Адрес : Казанлък , ул. Опълченска 40
Лице за контакти : Илиян Мичев
Телефон  Телефон : 0898 638 666
http://www.studiomate.photography/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Studio Mate е фотографско студио, което специализира в областта на сватбената фотография, професионално??о заснемане на сватби, сватбени тържества и артистични фотосесии на младоженци.

Studio Mate е екип от двама фотографи - Евгени Иванов и Илиян Мичев. Те обединяват своите усилия за да предоставят на клиентите си по-широк обхват в заснемането на сватбените тържества, които са изключително динамични и с пълна палитра емоции. Всеки от екипа допринася със своите умения, креативност и подход за постигането на един по-качествен и по-богат като естетика продукт.

В галерия Портфолио може да откриете подбрана част от нашата работа, а на страница Сватби може да разгледате разширени албуми със сватбена фотография заснета от нашия екип.

Предлагаме сватбена фотография в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Казанлък, както и на територията на цяла България.

 

 
Информацията за Студио Мейт Фотография е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.