Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1775/

Фирма “КОДКИ” ЕООД

Ключарски услуги

Адрес : Варна , ул. “Любен Каравелов” 67
Лице за контакти : Дом Ключ
Телефон  Телефон : 0885 75 15 82
http://domkluch.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Фирма “КОДКИ” ЕООД стартира дейността си през 1992 г. в гр. Варна. Основната сфера на дейност е продажба на продукти за сигурност с ви??око качество: ключове, патрони, катинари, брави, обков, и др. на световно известните марки: Abloy, Mul-T-Lock, FAB, Prefer, Abus, IBFM. Фирмата също така предлага сейфове, пощенски кутии, аксесоари за всички видове врати. Услугите които извършва са: изработка на всички видове ключове и монтаж на всички предлагани в магазините продукти.

Продуктите се предлагат в нашите магазини:
– гр. Варна, ул. “Алеко Константинов” 7, в близост до Зимно кино тракия
– гр. Варна, ул. “Любен Каравелов” 67, в близост до цветният пазар на бул. Чаталджа

Основни приоритети на фирмата са да предлага качествени продукти и услуги на своите клиенти от квалифицирани служители с дългогодишен опит и знания в областта, да обновява непрекъснато гамата от заключващи системи и аксесоари, съгласно съвременните стандарти. Най-важната инвестиция е коректното отношение към клиентите, служителите и бизнес партньорите и предлагане на качествени продукти и услуги.

 
Информацията за Фирма “КОДКИ” ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.