Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1705/

Корект Кар Транс

Транспорт

Адрес : Монтана ,
Лице за контакти : Анатоли Ангелов
Телефон  Телефони : +359988805469 / +359899292706
http://korektcars.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Решили сте да си закупите автомобил или вече сте закупили такъв от Австрия,Белгия,Германия,Холандия и Швейцария,и няма с какво да го транспортирате,то тогава се обърнете към нас.Ние имаме 15 годишен опит в транспорта на автомобили и товари от и за България.С годините натрупан опит ние сме се доказали,като коректни и дисциплинирани към поставените ни задачи,спазваме уговорените срокове и гарантираме тяхното безопасно транспортиране. Корект Кар Транс Ви предлага: Транспорт на териториата на страната Транспорт от и за ЕС На автомобили,бусове,джипове,ванове Пътна помощ в България и ЕС Строителна техника и материали Открит и закрит товар Ако сме Ви привлекли вниманието и искате да се възп??лзвате от нашите услуги,то сега е момента да ни потърсите.За редовни клиенти,фирми,автосалони,търговци и други дългогодишни и настоящи клиенти при транспорт на повече автомобили-получават отстъпки. Ние Ви гарантираме максимално бързо,коректно и безпроблемно транспортиран?? на Вашите автомобили. За повече информация на посочените телефони. телефон:+359988805469 телефон:+359899292706

 
Информацията за Корект Кар Транс е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.