Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1664/

Фактор И.Н. АД

Обмен и търговия с валута

Адрес : София , бул. Янко Сакъзов 3, ет.2, офис 2
Лице за контакти : Отдел Продажби
Телефон  Телефон : 070017412
http://www.factorin.bg  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

ФАКТОР И.Н. АД е финансова институция регистрирана през 1997 година.

Благодарение на традициите, високия професионализъм и заслужения авторитет на компанията и нейните служители, както и на доказаната в годините бизнес етика, от 2000 година ФАКТОР И.Н. успешно партнира с Money Gram Payment System Ltd, на които сме единствен оторизиран представител за небанковите институции.

С богатото си портфолио от финансо??и услуги, както и с добре обучения персонал от финансови специалисти ФАКТОР И.Н. ще Ви помогне да откриете правилното решение за развитието на Вашия бизнес.

Нашите умения и знания в областта на финансовите услуги ни превръщат във фактор за Вашия успех! Днес ние работим ??а Вашия бизнес, а вие ни помагате да развием нашия - заедно сме, защото всичко, което увеличава печалбите Ви, помага и на нашата работа!

В качеството си на регистрирана финансова институция, “Фактор И.Н.” АД извършва следните дейности:

Парични преводи - Мъниграм & Фактор експрес
Обмяна на валута
Кредитиране - Корпоративно финансиране, Потребителско кредитиране, Микрокредитиране, Кредит срещу автомобил, Кредит срещу акции (Репо сделки), Ипотечно кредитиран
Като компания сертифицирана по ISO 9001:2008 и с желание да задоволим Вашите най-високи изисквания, фирма ФАКТОР И.Н. Ви предоставя възможност да се обърнете към нас, като попълните нашия формуляр за рекламации.

 
Информацията за Фактор И.Н. АД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.