Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1497/

Genov St. Julian

Туристическа агенция

Адрес : София , 64011, Keramoti, Kavala, Tax Office: Chrisoupoli
Лице за контакти : Юлиян Генов
Телефон  Телефон : 0877 07 08 86
http://keramoti-booking.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Планирате да летувате в Керамоти, но не знаете къде да отседнете? Keramoti Booking ще ви помогне да направите своя избор бързо и лесно! Посетете www.keramoti-booking.com и намерете най-подходящото място за отдих в Керамоти за Вас. С Keramoti Booking можете да планирате почивката си в приказното градче с най-красивия плаж на Балканите. Разгледайте информацията в уеб сайта за над 25 хотели и апартаменти в Керамоти.
Keramoti Booking не е типичната аген??ия или рекламен сайт, който може да ви убеди в предимства на мизерен хотел. Екипът посещава обектите в Керамоти на място и ги оценява по шестобалната система като проучва условията в хотела или апартамента, както и качеството на обслужване. Така получавате полезна информация “о?? първа ръка”, на която можете да се доверите.

От екипа на Keramoti Booking, който се състои и от гърци, и от българи, можете да се информирате за всичко, случващо се в Керамоти – кога са ремонтирани за последно хотелите, как са мебелирани, какво обслужване се предлага на клиентите.

За въпроси и повече информация, можете да се свържете с Keramoti Booking на тел.: 0877 07 08 86.

 
Информацията за Genov St. Julian е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.