Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1360/

Ространс-Митническа Агенция

Други

Адрес : София , гр. София - работим с всички митници
Лице за контакти : Росица Райчева
Телефон  Телефон : 0878233719
http://rostrans.wordpress.com  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Предлагаме пълно митническо обслужване на фирми и физически лица за гр. София.
Нашите услуги биха ви спес??или много време, средства и обикаляне из митническите учреждения. Всички формалности, попълване на документи и процедури, извършвани в митницата, са наше задължение и отговорност.
Митническа агенция Ространс развива дейност в сферата на митническото представителство ?? посредничество от 1999 г. Представляваме клиенти от най-различни области на търговията. Предлагаме пълно митническо обслужване и работим с всички митнически учреждения на територията на гр. София.
През годините сме натрупали значителен опит и умеем да се справяме бързо и ко??петентно с митническите формалности, работим в тясно сътрудничество с митническите органи, така че да улесним и ускорим максимално процесите по освобождаване на стоките на нашите клиенти.

 
Информацията за Ространс-Митническа Агенция е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна, или че фирмата вече не съществува.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.