Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1303/

Дом за възрастни хора Надежда 14

Други

Адрес : Варна , м–ст „Траката” , ул. „Осма“ 168
Лице за контакти : Петър Нанев
Телефон  Телефон : 0898 502 664
http://www.dom-nadejda14.com/  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

С капацитет за 23 човека, домът е достатъчно малък, за да може да осигури 24 часова индивидуална грижа за всички пациенти. Стремежът ни е да предложим уютна среда, спокойствие и възможност за социален контакт. Дом “Надежда 14” предлага на своите пациенти : - денонощно хигиенно-битово обслужване; - денонощно медицински специалисти ; - eжедневен медицински контрол на лечението; - денонощни медицински манипулации от специалисти; - рехабилитация; - при необходимост, консултации с външни специалисти; - специализиран медицински транспорт за превозване на пациентите от дома или от здравно заведение ; Вашите близки ще се обслужват от екип в състав : л??кар,рехабилитатор, медицински сестри и санитари. Стаите са със самостоятелни бани и тоалетни,кабелна телевизия. Домът разполага с двор , който е на разположение на пациентите за разходка на чист въздух.

 
Информацията за Дом за възрастни хора Надежда 14 е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.