Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1131/

Версол ЕООД

Растениевъдство

Адрес : Враца , с. Лик, общ. Мездра, обл. Враца, п.к. 3168
Лице за контакти : Мирослав Пешовски
Телефон  Телефон : 0886 66 54 54
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Био ферма „Версол” се занимава с биологично земеделие и домашно отгледана храна. Тя произвежда, както традиционните за страната плодове и зеленчуци, така и рядко срещаните за българските географски ширини – годжи бери и физалис /инка бери /. Био производителят използва биохумус от Червен Калифорнийски Червей за обогатяване плодородието на почвата. Това позволява по-доброто усвояване на хранителните вещества от растенията и предпазва от пренаторяване. „Версол” е една от малкото био ферми, предлагащи годжи бери на пазара в натурално, не изсушено състояние. Физалис или инка бери е другото растение с интересни плодове и полезни за човешкия организъм витамини, антиоксиданти и микроелементи, което био производителят отглежда.
В уеб сайта на фермата ще откриете пълна и подробна информация за начина на отглеждане на всички растения, както и полезните им свойства. Там също така, ще намерите интересни рецепти за десерти,основни ястия и салати с годжи бери.
??Версол” държат на добрата осведоменост на потребителя затова в сайта в секция „Новини” ще намерите любопитна информация, както за различните отглеждани култури, така и за ползата от биохраните.
Освен с био земеделие, производителят развива и идеята за семейни градини, където всеки собственик решава какви и колко култури да бъдат отгледани за него. Те ще му бъдат доставени в определените от него дни, а в края на сезона ще бъде приготвена и зимнина.

 
Информацията за Версол ЕООД е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.