Фирмен Каталог на България ( http://firms.hotget.net )

http://firms.hotget.net/firm/id-1046/

СЕМЕЕН ХОТЕЛ КУИН

Хотел

Адрес : Силистра , с.Айдемир,ул.София 6
Лице за контакти : ГАЛИН НАРЛЕ??
Телефон  Телефон : 0899 804 008
 факс :  086753111 
http://www.hotelqueen.net  
Само регистрирани имат достъп до имейла !  
Липсва Скайп
 

Хотел Куин

МОДЕРЕН И КРАСИВ,
ФУНКЦИОНАЛЕН И С ДОБРИ ЦЕНИ това е точният хотел на точното място!!!

Хотел Куин съчетава елегантност, съвременни удобства, практичност и спокойствие. Разположен на ключово място в село Айдемир, на републиканския път Силистра-Русе, и в близост до новия фериботен комплекс, хотелът работи целогодишно и предлага настаняване в двойни и тройни стаи, както и апартаменти, с общ капацитет за 70 гости. Стаите са с нестандартна архитектура и стилното им вътрешно оформление и обзавеждане отговарят на всички изисквания за качество, като включват кабелна телевизия, високоскоростен интернет-достъп, климатизация и централно отопление. Хотелът е подходящ за семейства с деца, самостоятелно пътуващи гости и организирани групи.
Хотелът предлага разнообразни услуги сред които: кетъринг, организиране на посещения до културно-исторически и природни обекти, екскурзии в чужбина с помощта на лицензиран туроператор, въздушни екскурзии и други забавления. Коплексът разполага и с уютен кафе-бар, който ще ви предложи чудесна обстановка и възможност за спортни залагания към Еврофутбол, а 200 местния ресторант ще ви впечатли с просторния си и красив салон, което го парви подходящ за вашите семейни тържества. ??т сряда до събота ресторантът разполага с диджей и предлага жива музика, която ще ви предразположи да прекарате незабравими мигове.
Отстъпките са по договаряне и се прилагат при настаняване на: Студенти и ученици;Групи над 20 души; Редовни клиенти на хотела;

 

 
Информацията за СЕМЕЕН ХОТЕЛ КУИН е по-стара от 2 години! Това може би означава, че информацията за тази фирма вече не е валидна.
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.