Условия за ползване
Категории
Полезни връзки
WEB Брояч

Фирмен каталог Firms.HotGet.Net
1. Информация

1.1. Този сайт има за цел да улесни потенцялните Ви клиенти да намерят нужната информация за вас и за това как да се свържат с вас.

1.2. Сайта използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас. Използват се само за да подобрят функционалността на сайта. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

2. Дефиниране на отделните страни и услуги в общите условия :

2.1. Използването на услугата се изразява в публикуването на информация за вашата фирма и услугите които предлагате.
2.2. Администратора на сайта, който предлага услугата е фирма ЕТ "Иванка Борисова".
2.3. Потребител на услугата е всеки който е попълнил регистрационната форма.
2.4. Гост е този който ползва общия свободен достъп до сайта.

3. Права и задължения на потребителите на сайта :

3.1. Всяко физическо и юриздическо лице има право да се регистрира само 1 път. При въвеждане на некоректна данни или по преценка на администратора достъпа на потребителя може да бъде ограничен или изтрит, без предвариетлно уведомление на потребителя.
3.2. Потребителят носи пълна отговорност за смисъла и верността на информацията публикувана в каталога като се ангажира тя да не е в разрез със законите на РБ и международните актове. Потребителят е длъжен да извърши регистрацията лично, при отказ от регистрация, ще бъде достъпен свободния общ достъп до сайта.
3.3. В случай на последващо несъгласие с политиката и поставените условия към потребителите от страна на Firms.HotGet.Net, потребителя може да прекрати предсрочно взаимоотношенията си с каталога, но няма право на никакви компенсации и обезщетения.
3.4. Пълният достъп до сайта се предоставя след доброволна регистрация. Не се изисква лична информация за потребителя. Единсвено се изисква информация за фашата фирма ( Име, Лице за контакти, Адрес, Телефон, Факс, email, Уеб Адрес и информация за дейноста която извършвате ), като част от тази информация не е задължителна за въвеждане при регистрацията. Информацията , която трябва да въведете, ще се използва от гостите или потребителите на сайта с цел да станат ваши потенцялни клиенти.
3.5. Потребителя няма право да извършва неправомерни действия срещу сайта, състояща действия,заплашващи дейноста и сигурноста на сайта.

4. Права и задължения на Администраторите :

4.1. Сайта си запазва правото да променя, изтрива и редактира Условията за Ползване по всяко време, като съответните промени ще бъдат публикувани на този адрес.
4.2. Firms.HotGet.Net не носи отговорност или обезщетение ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.
4.3. Администраторът не носи отговорност в случай, че предоставянето на услугата е засегнато от компютърни вируси или от програми и мрежи, затрудняващи или преустановяващи нормалното функциониране на компютърните конфигурации или програми на Потребителя.
4.4. Сайта предлага услугите и не носи отговорност по отношение на надеждността на тяхното функциониране, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ и инструкции и други параметри.
4.5. Firms.HotGet.Net има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използуването им от страна на отделни или всички свои потребители.
4.6. Администраторът не носи отговорност за верността на публикуваната информация.
4.7. Сайтът има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на потребителите си. Относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.
4.8. Firms.HotGet.Net притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта. Използването на материали е допустимо само след писмено съгласие на Администратора в рамките на закона.
4.9. Администратора може да публикува връзки в Firms.HotGet.Net, който да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за съдържанието извън домейна Firms.HotGet.Net


При възникнали въпроси пишете на електронната ни поща: comsys2000@mail.bg
Или се свъжете с нас в менюто "За контакти"

Съгласен съм с условията за ползване Не съм съгласен условията за ползване
VIP Каре
Валвест
Детско облекло
Разгледай фирма Валвест
Фирма Валвест ЕТ стартира с производство на детско облекло през
2004 г. , като от самото начало ...
От къде научихте за нас ?
* от Google 79%
* от друго място 21%
* от ehaa.info 0%
* от Пресата 0%
* от facebook.com 0%
* от bgtop.net 0%
* от 2x5.net 0%
* от bgchart.net 0%

За да гласувате, трябва да сте регистриран потребител !
BGtop Гласувайте за нас в БГ чарт
Гласувайте за нас в 2x5 bestbgsite.com Гласувайте за нас в topbg.org
W3C Validation
Бизнес каталог | Фирмен каталог Firms.HotGet.Net 2019
Copyright©2019 by ComSys2000, All Rights Reserved